ŠTA ĆE BITI SA GRUJIĆEM: Lovren otkrio Klopove planove za Srbina

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2019, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA ĆE BITI SA GRUJIĆEM: Lovren otkrio Klopove planove za Srbina

Bilo je nekoliko sagovornika.

Marko Grujić je zvanično fudbaler Liverpula, ali trenutno igra za Hertu. Nekadašnji igrač Crvene zvezde skrenuo je na sebe pažnju, pa se spekuliše da je na meti brojnih klubova, između ostalih i Atletiko Madrid. Na portalu Trajbal fudbal objavljen je tekst, u kojem su skupljene izjave ljudi iz sveta fudbala, o srpskom veznom igraču.

- Ne znam šta u Liverpulu nameravaju da uradi, ali mislim da je srećan u Berlinu. To može da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << važan faktor. Mogu da zamislim da će da ostane duže - rekao je saigrač Vedad Ibišević, a hvalio ga je i trener, Pal Dardai.

- Nikada nisam imao takvog veznog igrača. Za mene, on je novi Štefan Efenberg. I on je bio visok, miran je sa loptom, i uvek je znao kada treba da smiri.

Pričao je o njemu, Dejan Lovren, igrač Liverpula.

- Nije zaigrao jer je i dalje mlad. Mislim da je pravi potez što je na pozajmici, tamo gde će da igra. Napravio je veliki korak, da iz srpske Superlige ode u Premijer ligu. Nadam se da će biti spreman za sledeću sezonu da igra važniju ulogu i znam da Jirgen Klop (menadžer Liverpula) misli na njega kada razmišlja o budućnosti.

Kao i predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza.

- Poznajem Marka veoma dobro iz Crvene zvezde. Njegov otac je bio iskren kada se složio da je Marko napravio grešku što je otišao iz Zvezde u Liverpul. Nije tada bio dovoljno dobar da bude standardan u Liverpulu. Napravio je grešku, ali je on birao taj put - kazao je Kokeza.

BONUS GALERIJA

Pogledajte fotografije brazilske odbojkašice Žaklin Karvaljo

Sabadão....... ☀️

Објава коју дели Jaque Carvalho (@jaqueline) дана 20. Апр 2019. у 8:40 PDT

💭

Објава коју дели Jaque Carvalho (@jaqueline) дана 13. Апр 2019. у 7:33 PDT

A temperatura baixou...🌡 #moda #beleza #temperatura #bellacaramatti #cabelo

Објава коју дели Jaque Carvalho (@jaqueline) дана 10. Апр 2019. у 10:02 PDT

Sexy sem ser vulgar...😘🤣🤣 Mais um treino concluído!!! 💪🏼🏐

Објава коју дели Jaque Carvalho (@jaqueline) дана 2. Апр 2019. у 8:29 PDT

Mais um treino finalizado... Bora que a semana só começou!🏐 #voleibol #beachvolleyball #vamosquevamos #muitotrabalho #job #mantendoaforma

Објава коју дели Jaque Carvalho (@jaqueline) дана 26. Мар 2019. у 7:56 PDT

#tbt de uma viagem maravilhosa! 🏝 #mar #sol #praia #viajar #querovoltar #lugarlindo

Објава коју дели Jaque Carvalho (@jaqueline) дана 21. Мар 2019. у 9:29 PDT

Sexta, sábado e DOMINGOOOOOOOO....😎 #otimodomingo #dialindo

Објава коју дели Jaque Carvalho (@jaqueline) дана 17. Мар 2019. у 6:30 PDT

Não podia deixar de parabenizar minha parceira que está fazendo sucesso com sua marca @feisisforyou . O céu é o limite 🙌🏼 Ontem teve uma matéria linda comigo e com a @fe15isis no @redeglobo https://globoesporte.globo.com/volei/superliga-feminina/noticia/do-volei-para-a-moda-fe-isis-convida-amiga-jaqueline-a-posar-com-ultima-colecao-de-sua-marca.ghtml #sucesso #voa #amigas #parceira #feisisforyou #carnaval #carnaval2019 #beachbody

Објава коју дели Jaque Carvalho (@jaqueline) дана 4. Мар 2019. у 6:47 PST

🌬 @beachpark @igordmelo 📸

Објава коју дели Jaque Carvalho (@jaqueline) дана 22. Феб 2019. у 7:37 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.