SRUŠIO INSTAGRAM: Nole okačio NEVIĐENU sliku sa Jelenom. Lajkovi su počeli da PLJUŠTE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2017, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRUŠIO INSTAGRAM: Nole okačio NEVIĐENU sliku sa Jelenom. Lajkovi su počeli da PLJUŠTE (FOTO)

Sve je počelo ovako.

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković u društvu sina Stefana nalazi se u prestonici, gde vreme provodi sa porodicom i prijateljima. Sa njim u glavnom gradu Srbije nisu supruga Jelena i ćerkica Tara.

DETONACIJA: Partizanova bomba stigla u Beograd (FOTO)

SVI MU SE SMEJU: Ronaldo zbog ovoga postao predmet SPRDNJE na društvenim mrežama (VIDEO)

To jako pogađa Noleta, pa je na Instagramu okačio fotografiju koja na najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << način pokazuje koliko mu nedostaje žena. Sama fotka u vrlo krtakom roku izazvala je prave potrese na društvenim mrežema, jer je Novak podsetio kako je započela ljubav između Jelene i njega.

- 12 godina zajedno sa mojom ljubavi. Uživao sam u svakom minutu sa tobom - napisao je Nole, na slici kojoj je zagrljen sa Jelenom.

12 years together with my love. Loving every minute of it! ❤😍

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Sep 23, 2017 at 11:30am PDT

Kako Novak provodi vreme u Beogradu možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.