SRPSKI FUDBALERI KONAČNO VAN KARANTINA: Kostić najavio POVRATAK Bundeslige!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2020, 10:25

SRPSKI FUDBALERI KONAČNO VAN KARANTINA: Kostić najavio POVRATAK Bundeslige!

Pridržavali se svih mera.

Fudbaleri Ajntrahta proveli su u karantinu dve nedelje zbog potencijalne opasnosti od kontakta sa nekim od zaraženih fudbalera u Bundesligi. Sada je taj period iza njih, pa su reprezentativci Srbije Filip Kostić i Mijat Gaćinović sada u mogućnosti da barem izađu iz kuće.

Klub je proveravao sve igrače s kojima smo imali kontakt. Rečeno nam je da ne mrdamo iz domova i strogo smo se pridržavali mera. Najvažnije je da se simptomi nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pojavili kod nas. Sa klupskim drugom Mijatom Gaćinovićem sam na stalnoj vezi, i on se oseća dobro", rekao je Kostić u telefonskom intervjuu za Sportski žurnal.

- Ovo je nešto posebno. Nisam mogao da odem ni do prodavnice. Teško je bilo boraviti u zatvorenom prostoru. Morao sam da čuvam suprugu i decu, maksimalno smo poštovali sve mere, a sa njima mi je vreme brže prolazilo. Nije mi problem da ostanem kod kuće, ali ne kad mi kažu da moram - opisao je krilni fudbaler period karantina.

Kostić se nada da će se Bundesliga uskoro nastaviti.

- Sigurno ćemo igrati, verovatno bez publike. Neće nam biti lako. Ko se bolje bude oporavio od ove pauze postizaće uspešnije rezultate. Ostalo nam je još devet kola u prvenstvu, plan je da krenemo od početka maja i da završimo do kraja juna ili polovine jula. Sve ide ka tome da se period bez fudbala završi kako treba. Čini mi se da je u Nemačkoj prošao najveći talas zaraze, iako se priča da 80 odsto ljudi ima virus. Shvatili smo ozbiljno situaciju, pridržavali smo se svih mera - zaključio je Kostić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.