SRPKINJU SMATRAJU JEDNOM OD NAJLEPŠIH TENISERKI SVETA: Neverovatno, ali ona je MILANOVA SESTRA! Naš slavni fudbaler joj je BRAT - to već niko nije znao

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 07:14

SRPKINJU SMATRAJU JEDNOM OD NAJLEPŠIH TENISERKI SVETA: Neverovatno, ali ona je MILANOVA SESTRA! Naš slavni fudbaler joj je BRAT - to već niko nije znao

Malo poznata činjenica o lepoj teniserki.

Po mišljenju mnogih ljubitelja tenisa, Ivana Jorović još uvek nije pokazala svoj istinski kvalitet i krajnji domet kada je beli sport u pitanju. Ali sa druge strane, mnogi će se složiti da lepa Srpkinja od kada se pojavila na turu spada u red najlepših igračica. Bilo kako bilo, godine pred nama će pokazati koliki će trag Ivana ostaviti kada je njena karijera u pitanju, ali ono što mnogi ne znaju je da je njen brat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od ujaka trenutno jedan od najboljih fudbalera Superlige.

Reč je o prvotimcu Mladosti, Milanu Bojoviću, koji se još uvek sa timom iz Lučana bori za opstanak među superligašima, ali i vodi bezrezervnu borbu sa Andrijom Kaluđerovićem za titulu najboljeg strelca u istoriji elitne domaće lige.

Sportska familija, nema šta...
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.