SRPKINJE PREGAZILE NEMICE :veličanstvena pobeda Srpskih rukometašica

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPKINJE PREGAZILE NEMICE :veličanstvena pobeda Srpskih rukometašica

Srbija briljilara protiv Nemačke

Najbolje srpske rukometašice savladale su jutros reprezentaciju Nemačke rezultatom 29:28. Izabranice selektora Ljubomira Obradovića ovom pobedom uspele su da se približe prolasku u polufinale.

- Bila je ovo jedna vrla teška utakmica za obe reprezentacije. Nemačka je imala tri sata manje odmora od nas nakon jučerašnjih mečeva. Pružili smo jednu dobru rukometnu predstavu. Ubeđen sam, da smo imali dan odmora, da bi ova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmica bila još veći spektakl. Čestitam Nemicama na fer i korektnoj igri, dobro su bile vođene, i juče, i danas. Čestitam svojim devojkama koje su dale sve od sebe da bi došle do ova dva boda. Imamo još po jednu utakmicu, dosta toga je u igri - skromno je konstatovao selektor našeg državnog tima

Posle dramatične utakmice i velike pobede protiv selekcije Nemačke naše rukometašice znale su da proslave trijumf. Zaigrale su kolo na centru terena i pokazale koliko im znači ova pobeda.

Uostalom pogledajte kako slave naše kraljice!

Srbija se sastaje sa narednim rivalom selekcijom Danske u sredu (10 časova)

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.