SRBIN POKORIO JERMENIJU: Gol sezone majstorija je Igora Stanojevića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 22:03

SRBIN POKORIO JERMENIJU: Gol sezone majstorija je Igora Stanojevića (VIDEO)

Nagrada je završila u pravim rukama.

Fudbalski savez Jermenije dodelio je nagrade za najbolje u protekloj sezoni. Sve to ne bi bilo toliko interesantno ljubiteljima fudbala u Srbiji, da nagradu za najlepši pogodak nije dobio Igor Stanojević.

Momak koji je izdanak omladinske škole OFK Beograda, a tokom karijere nastupao je u nekoliko superligaških klubova, fudbalsku sreću pronašao je u Jermeniji. U sezoni koja je za nama, tada kao fudbaler Šahtjora, fenomenalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << udarcem matirao je protivničkog golmana i lako elimisao konkurenciju kada je gol sezone u pitanju. Majstorija o kojoj se danima pričalo i pisalo nije mogla da prođe bez nagrade koja je zasluženo završila u rukama Srbina.

- Nagrada mi izuzetno mnogo znači, pogotovo ako se uzme u obzir da sam u Jermeniji stranac i da se od nas posebno očekuje da pokažemo zašto smo dovedeni i da smo kvalitetniji od domaćih igrača. O golu nemam šta mnogo da kažem, jednostavno tako su se poklopile kockice u trenutku sam odlučio da probam da šutiram i na moju veliku radost lopta je završila u mreži. Ovo priznanje samo mi je jasan putokaz u kom pravcu trebam da nastavim sa radom - rekao je Stanojević za srbijadanas.com.

Sreću zbog priznanja Igor je podelio sa porodicom i suprugom Tijanom koja mu je godinama unazad najveća podrška i najverniji navijač. U aktuelnoj sezoni Igor će nositi dres Ararata, a hoće li postizati još atraktivnih pogodaka ostaje da vidimo.

A post shared by ORLOVI_u_Rusiji (@orlovi_u_rusiji)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.