SRBIN OSVOJIO TITULU: Malme je ŠAMPION, ludilo u poslednjem kolu švedskog prvenstva!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021, 23:50

SRBIN OSVOJIO TITULU: Malme je ŠAMPION, ludilo u poslednjem kolu švedskog prvenstva!

Odbranili pehar.

Fudbaleri Malmea su novi-stari šampioni Švedske! Ekipa za koju sa uspehom nastupa i srpski vezista Veljko Birmančević remizirala je u poslednjem kolu kod kuće protiv Halmštada 1:1, ali im je i taj bod bio dovoljan za odbranu titule!

Naime, učesnik Lige šampiona je zbog bolje gol razlike (+8), završio trku ispred najvećeg rivala AIK-a iz Stokholma, čija je pobeda nad Sirijusom od 3:2 bila pirova.

Veljko Birmančević je dao značajan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doprinos osvajanju titule, budući da je u nekoliko mečeva bio najbolji pojedinac, a zanimljivo je da su igrači Malmea veći deo sezone proveli iza Đurgardena, ali su u poslednjih pet kola nadoknadili bodovni zaostatak i ponovo poneli epitet najboljeg kluba iz Švedske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.