SRBIN MU JE KRIV ZA SVE: Zvezda Kingsa NAPUŠTA klub zbog Bogdanovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2020, 10:40

SRBIN MU JE KRIV ZA SVE: Zvezda Kingsa NAPUŠTA klub zbog Bogdanovića!

Nezadovoljan statusom.

Kako prenosi list The Athletic, košarkaš Sakramento Kingsa Badi Hild izrazio je nezadovoljstvo svojim statusom u ekipi. Naime, on je pogoršao odnos sa trenerom Lukom Voltonom toliko da više na odgovara na njegove telefonske pozive.

Hild je krajem sezone izgubio mesto u startoj postavi, pošto je Volton veće poverenje dao Bogdanu Bogdanoviću i zato želi da ide.

Pre nepunih godinu dana Hild je potpisao novi, četvorogodišnji ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Kingsima vredan 94 miliona evra, ali sada bi da bude trejdovan u Filadelfiju Seventisikserse.

Da "gura" ka tome govori i to što je "lajkovao" jednu objavu u kome se navodi da je Filadelfija zaintersovana za njega.

Ostaje da se vidi šta je "Fila" sremila za Kingse...

Buddy wants to be a Sixer. Make it happen Elton pic.twitter.com/UGMq9W3Jc0

— Will🦅 (@simmons_szn) September 23, 2020

Sjajan meč očekuje nas večeras (18.30) u Lidsu. Domaćin igra veoma ofanzivno, a Siti mora da se „vadi“ posle strašnog poraza od Lestera (2:5). Kec je 8,00, dvojka 1,35, a opklada GG3+ nosi kvotu 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Mančester Siti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.