SRBIJA JE ZA SVE KRIVA: Velika svađa u reprezentaciji Norveške nakon poraza od ORLOVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 16:08

SRBIJA JE ZA SVE KRIVA: Velika svađa u reprezentaciji Norveške nakon poraza od ORLOVA!

Napadač Skandinavaca besan.

Selektor fudbalske reprezentacije Norveške Lars Lagerbek potvrdio je da se posvađao sa napadačem nacionalnog tima Aleksanderom Serlotom, zbog poraza od Srbije.

Zvezda otvara takmičenje u Ligi Evrope gostovanjem Hofenhajmu (21.00), ekipi koja igra ubitačan fudbal. I jedni i drugi su oslabljeni zbog virusa korona, a što se kvota tiče, kec je 1,57, iks 4,00, a dvojka 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hofenhajm >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Zvezda.

- Tolerišem da postoje neslaganja oko profesionalnih fudbalskih stvari. Aleksander je, međutim, izneo nekoliko optužbi koje se nisu bavile fudbalom, već kako smo ja i moj pomoćnik nesposobni kao treneri", rekao je Lagerbek u saopštenju Fudbalskog saveza Norveške - preneo je norveški javni servis.

- Igrač je prešao granicu. Srećni smo što se izvinio reprezentaciji i stručnom štabu - izjavili su oni.

Kapiteni Norveške reprezentacije Stefan Johansen, Omar Elabdelaui i Džošua King podržali su selektora.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.