SRBIJA BEZ POSTOLJA U DŽUDOU: Četvrtfinale ostalo SAN za Kukolja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 06:26

SRBIJA BEZ POSTOLJA U DŽUDOU: Četvrtfinale ostalo SAN za Kukolja!

Korejac izbacio vicešampiona sveta.

Posle sjajnog izdanja i brzopotezne pobede nad takmičarem iz Fidžija, Aleksandar Kukolj je nažalost završio učešće na Olimpijskim igrama.

Srpski džudista poražen je u osmini finala kategorije do 100 kilograma od Korejca Guam Čoa posle dva vazarija i nakon velike borbe oprašta se od trke za medalju.

Podsetimo, ova dva borca sreli su se i na Gran Priju u Kazanju 7. maja, a Čo je tada pobedio bacanjem i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzeo bronzu. Očigledno da "ne leži" Aleksandru.

Kukolj je aktuelni vicešampion sveta od pre mesec dana i došao je u Tokio kao jedan od blagih favorita, s obzirom da mu je ovo nova kategorija u kojoj se bori tek godinu i po.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.