SRBI SU BRAZILCI SA ISTOKA Vijeri poludeo za Vlahovićem: Haland, Mbape, pa DUŠAN! Pravi igrač

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 21:33

"SRBI SU BRAZILCI SA ISTOKA" Vijeri poludeo za Vlahovićem: "Haland, Mbape, pa DUŠAN! Pravi igrač"

Veliki Bobo.

Nekadašnji napadač italijanske reprezentacije birao reči kada je pričao o mladom napadaču Srbije.

Dušan Vlahović ne ostavlja više bilo koga ravnodušnim. Sjajne partije u kontinuitetu u dresu Fiorentine, iz nedelje u nedelju, facinirale su i legendarnog italijanskog napadača Kristijana Vijerija.

Legendarni Bobo je na svom kanalu "Bobo TV" govorio o Dušanu Vlahovića, za koga je rekao da se nalazi među tri najbolja mlada napadač u Evropi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
– Vlahović? Mislim da je posle Halanda i Mbapea jedan od najjačih na kontinentu. Da li se sećate gola koji je postigao protiv Intera? Meni je još pred očima… Ima snagu, tehniku, kvalitet, dobro igra nogama… Kao i svi Srbi, koje zovu Brazilcima sa Istoka – kazao je Vijeri, a onda dao uz savet menadžmentu Borusije iz Dortmunda:

– Da sam na njihovom mestu, prodao bih Halanda i kupio Vlahovića. Pravi je igrač, jedan od najboljih igrača u svom uzrastu. Pravi je igrač, govorio sam to i kada, na početku sezone, nije bio na terenu.

Dušan Vlahović je ove sezone u svim takmičenjima odigrao 29 utakmica i postigao 15 golova.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda ruska fudbalerka Ksenija Kovalenko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.