SRAMNO: Mbape ODBIO da ide u kontranapad jer je lopta kod Mesija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 15:02

SRAMNO: Mbape ODBIO da ide u kontranapad jer je lopta kod Mesija!

Neverovatno ponašanje...

Fudbaleri PSŽ-a savladali su Monpelje rezultatom 5:2 u drugom kolu Lige 1, ali je meč pored goleade Parižana obeležila i situacija prilikom jednog kontranapada kada je Kilijan Mbape odbio da učestvuje u akciji jer nije dobio loptu.

Kontranapad je pokrenuo Vitinja, koji je imao dve opcije. Levo se nalazio Kilijan Mbape, a desno Lionel Mesi. Portugalac je izabrao da doda loptu argentinskom fudbaleru, što je izuzetno naljutilo Francuza. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Se é o Neymar, Messi ou o CR7 que faz isso que o Mbappé fez, o mundo desabava!

O francês virou de costa pro lance, nem sequer foi pro ataque e olhe que era capaz até de fazer o gol.

Quero ver se o Galtier é bom treinador mesmo agora!

pic.twitter.com/DeFSrcEhoB

— Mário Kempes (@kempao) August 13, 2022

Mbape je toliko pobesneo da je jednostavno okrenuo leđa napadu svoje ekipe i odlučio da ne učestvuje, pa čak ni ne pogleda kako će se akcija završiti. Na kraju je akcio završio Nejmar, ali je njegov šut otišao malo pored gola.

Francuz je na ovom meču postigao jedan gol i promašio penal, ali je očigledno da hemija u ekipi PSŽ-a nije baš idealna.

BONUS VIDEO: Pogledajte umeće Dilete Leote sa loptom

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.