SRAM VAS BILO: Zvezdina legenda BESNA pred meč Srbija - Švajcarska

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022, 18:48

SRAM VAS BILO: Zvezdina legenda BESNA pred meč Srbija - Švajcarska

Duel počinje u 20 časova.

Svoja očekivanja pred poslednje kolo Mundijala u Kataru i meč Srbija - Švajcarska u emisiji Puls Srbije na Kurir TV izneo je sadašnji trener i nekdašnji centarfor Petar Puača.

- Možemo da očekujemo pobedu i mislim da smo čak i blagi favoriti. Mene bole druge stvari vezane za ovo prvenstvo i odnos prema našoj reprezentacji. Mi smo odlično odigrali kvalifikacije i stvorila su se velika očekovanja, a sada ljudi posle dve utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Brazilom i Kamerunom pljuju Piksija i reprezentaciju. Mi smo takav narod - naglasio je Pauča i dodao:

- Treba da bude sramota sve javne ličnosti koje pljuju Piksija i igrače. Izmišljaju se razne intrige, s kim spavaju fudbaleri i ostalo. Neki čak pričaju da nije ni trebalo da odemo u Katar. Blili smo heroji do Katara, a sad se to menja samo posle jedna utakmice sa Kamerunom. O utakmici sa Brazilom neću ni da pričam, jer oni od Pelea nemaju bolju ekipu i naravno da je normalno da smo od njih izgubili - rekao je bivši centarfor.

Petar Puača je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, a u Srbiji igrao je i za Partizan, Obilić, OFK Beograd i Vojvodinu. Njegov rekord od 68 golova u juniorskim selekcijama je i dalje rekord.

- U petlićima sam za godinu dana dao 105 golova, kao pionir 96, kadet 86, a u omladincima sam postigao 68 golova i to od 86 koliko je postigla cela ekipa! Oborio sam tako omladinski rekord Pančeva iz 1982, kada je postigao 64 gola. Zlatnu kopačku, kao prvom strelcu Evrope, uručio mi je Alesandro Altobeli, na svečanosti u Rimu 21. juna 1991. godine - rekao je svojevremeno Petar Puača, koji zbog ovih rekorda slovi za legendu mlađih kategorija Crvene zvezde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.