SPREMAN ZA DERBI: Važan igrač se oporavio pred Zvezdu, odluka na Stanojeviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 20:08

SPREMAN ZA DERBI: Važan igrač se oporavio pred Zvezdu, odluka na Stanojeviću

Bitno pojačanje pred meč sa Zvezdom.

Partizan u nedelju očekuje 165. večiti derbi na stadionu JNA. A prema poslednjim navodima čini se da bi za meč sa Zvezdom trebalo da bude spreman i Sejduba Suma.

Prema pisanju "Mozzartsporta", Suma je od srede u redovnom trenažnom procesu, nakon što je obnovio povredu nastupajući za selekciju Gvineje tokom reprezentativne pauze. I Suma je fizički sada spreman za duel u Humskoj protiv Crvene zvezde.

Sasuolo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je poslednjih sezona prijatno osveženje u Seriji A, u novom prvenstvu krenuo je s polovičnim uspehom, ali večeras (20.45) ide na pobedu protiv Torina - kvota na keca je 2,00, na iks 3,60, a na dvojku 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo - Torino.

Pitanje je da li će Aleksandar Stanojević prihvatiti Sumino izvinjenje, naročito posle javnih kritika koje je izneo na račun nekadašnjeg asa Slovana.

Podsetimo, leakrski tim Partizana je Fudbalskom Savezu Gvineje poslao dopis sa pratećom dokumentacijom u kojem je pisalo da Suma nije sposoban da igra.

Iz igračevog okruženja stigla je informacija da taj dopis nikada nije došao do Sume, odnosno da mu ga centralno fudbalsko telo njegove zemlje nije predstavilo. U želji da pomogne reprezentaciji, Gvinejac je procenio uz terapije može da nastupi.

Stanojević je nedavno rekao:

- Lekari su bili izričiti da zbog povrede Suma ne putuje na reprezentativno okupljanje. Poslali su zvaničan dopis FS Gvineje da nije spreman. Sve sa pratećom dokumentacijom da nije sposoban da igra. Uprkos tome, Suma nije ispoštovao ni klub, ni proceduru. Otišao je u Gvineju na svoju ruku, igrao meč i sve nas uveo u problem! Posle meča sa Gvinejom Bisao, FS Gvineje je u zvaničnom saopštenju potvrdio ono što smo mi konstatovali. Možete to da nazovete kako god hoćete, ali Partizan je veliki, nijedan pojedinac ne može da bude iznad kluba. Mora da se shvati šta znači biti deo ove insititucije. Da se prate protokoli.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.