SPREMAJU SE TRANSFER BOMBE: Mrkela OTKRIO koga još Zvezda želi pored Boaćija! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMAJU SE TRANSFER BOMBE: Mrkela OTKRIO koga još Zvezda želi pored Boaćija! (FOTO)

Biće to strašan tim.

Fudbaleri Crvene zvezde napravili su ogroman uspeh plasmanom u Ligu šampiona. Sportski direktor crveno-beli Mitar Mrkela je na kraju meča otkrio koji bi igrači mogli da stignu na Marakanu do petka, kad se završava prelazni rok...

Pogledajte rezultate

- U poluvremenu su me pitali da li verujem u prolaz. Loše smo ušli u meč, uplašeno.... Znao sam da možemo bolje. Verovali smo u sebe, ovaj tim predvođen Milojevićem je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokazao da ovaj tim ima hrabrost. Fudbal je čudo, kada su pomislili da nam nema spasa, izdigli smo se - ističe Mrkela.

O eventualnim transferima na Marakani, ali i postojećim ugovorima Mrkela kaže:

- Imamo ugovore za sada sa Savićem i Stojkovićem, ali i Borjanom. Oni ostaju. U planu nam je Boaći, ali pregovaramo sa još dva kvalitetna napadača, koje bi voleli da vidimo na Marakani. Pojačanja bi trebala da budu samo u napadu - rekao je Mrkela.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.