SPISAK JE SKRAĆEN: Zvezda na njih TROJICU ne računa za Evropu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2020, 20:05

SPISAK JE SKRAĆEN: Zvezda na njih TROJICU ne računa za Evropu!

Na Marakani doneli važnu odluku.

Crvena zvezda je licencirala igrače za prvo kolo kvalifikacija Lige šampiona (više pročitajte OVDE), ali ne mogu svi na teren, pa čak ni na klupu. Zato su na Marakani odlučili da ponovo "skrate" spisak, a na prvom ispitu u Evropi van stroja će morati trojica fudbalera.

Sevilja je prvi finalista Lige Evrope, a večeras (21.00) u duelu Intera i Šahtjora dobićemo i njenog rivala. Nerazuri su favoriti s kvotom 1,75, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali ukrajinski tim prepun Brazilaca pokazao je ubedljivim igrama da je vrlo ozbiljan. Kvota na Šahtjor je 4,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Inter - Šahtjor.

U pitanju su Milan Pavkov Dušan Jovančić, junaci epske pobede nad Liverpulom, kao i mladi napadač Nikola Krstović, koji je taman počeo da dobija šansu u prvom timu.

Sjajnim partijama, ipak, vratio se El Fardu Ben i automatski se izborio za status glavnog napadača, što je i sam Dejan Stanković rekao na konferenciji za novinare uoči sudara sa Evropom iz Gibraltara. Za svaki slučaj, tu će biti i Tomane, Ričmond Boaći i Aleksa Vukanović da uskoče ako zatreba.

Pavkov je u srca navijača ušao pre dve sezone, kada je "sravnio" kasnijeg šampiona Evrope Liverpul, imao je ključnu ulogu i u onom istorijskom povratku na gostovanju kod Salcburga, ali ove sezone u drugom planu, ni minut još nije upisao na superligaškoj sceni i moraće da se potrudi da povrati izgubljeno poverenje stručnog štaba, na čelu sa trenerom Stankovićem.

Isto važi i za Dušana Jovančića koji je oduševio u svojoj debitantskoj sezoni u Ligi šampiona, mada je jasno da su sada prednost dobili Seku Sanogo i Njegoš Petrović, a da se prostor u vezi dodatno suzio s povratkom Gelora Kange, da u prvenstvu obavezu o dvojici igrača stara do 21 godine Zvezda uglavnom ispunjava guranjem u vatru Veljka Nikolića, Miloša Vulića i mlađanog Andrije Radulovića.

Još ranije, crveno-beli u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, nisu licencirali odlazećeg Branka Jovičića, Stefana Hajdina i Hosea Kanjasa koji će sigurno otići iz redova srpskog prvaka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.