SPEKTAKULARNO: Navijači Arsenala na NEVIĐEN način se ODUŽILI Grofu Božoviću! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2018, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKULARNO: Navijači Arsenala na NEVIĐEN način se ODUŽILI Grofu Božoviću! (VIDEO)

Ekipa iz Tule opet iznenadila Ivanovićev Zenit.

Sjajan meč u 27. kolu Premijer lige Rusije odigrali su Arsenal i Zenit. Čak šest golova (3:3), po tri u mreži oba rivala i ovacije treneru domaćih Miodragu Božoviću obeležili su duel u Tuli.

KADETI ZVEZDE I PARTIZANA IGRALI SU ZA PEHAR: Evo ko je postao ŠAMPION Srbije! (FOTO)

POTPIS POSLE MONDIJALA: Reprezentativac Srbije menja klub, ali ne i ligu! (VIDEO+FOTO)

ZLATNI ORLIĆ POSVAĐAO VEČITE: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezda i Partizan žele ISTOG igrača! (FOTO)

Popularni Grof je ponovo zaustavio favorizovanog rivala, kao što je učinio i jesenas u nekadašnjem Petrogradu (1:0). Dva puta su domaćini vodili, golovima Gorbačenka (3.) i Tkačeva (45.), ali je Zenit, za koji je ceo meč odigrao Branislav Ivanović preko Paredesa (36.) i dvostrukog strelca Kuzjajeva (82. 83.) uspela da preokrene rezultat u svoju korist (3:2). Konačnih 3:3 postavio je Džuba dva minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

Navijači Arsenala iskazali su veliko poštovanje prema crnogorskom stručnjaku, pošto su tokom susreta razvili ogroman transparent sa njegovim likom. Klub iz Tule se nalazi na šestoj poziciji, sa 11 bodova manje od mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.