SPEKTAKULARNI PREOKRET! Rusi bili nadomak pobede, ali je ipak trijumfovao Brazil (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2018, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKULARNI PREOKRET! Rusi bili nadomak pobede, ali je ipak trijumfovao Brazil (FOTO)

Odličan meč.

Fenomenalna igra viđena je u meču između odbojkaških reprezentacija Brazila i Rusije. Iako su imali dva seta zaostatka, Karioke su uspele ipak da odnesu pobedu 3:2 (20:25, 21:25, 25:22, 25:23, 15:12) na premijeri četvrtfinalne Grupe I.

SRAM TE BILO, BARABO! Bivši bokserski šampion optužen za silovanje (FOTO)

ISTRAŽIVANJE ZAVODA ZA SPORT I MEDICINU SPORTA: Veliki broj dece se nalazi ispod adekvatnog nivoa fizičke forme
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Com uma virada espetacular sobre a Rússia, o Brasil estreou com vitória na 3ª fase do Mundial. Depois de estar 2 a 0 abaixo (21/25, 22/5), com as entradas de William e Isac, a seleção virou para 3 a 2 (25/22, 25/23 e 15/12). @EsportesGZH Foto: Divulgação/FIVB pic.twitter.com/7lfC7Vj5HM

— Andre_SilvaRS (@Andre_SilvaRS) September 26, 2018

Rusi su bili agresivniji, efektniji u napadu, moćniji u bloku, služio ih je i servis, ali su ih skupo koštale brojne greške.

Brazil je predvodio Valas de Souza sa 22 poena, dok je 16 osvojio Luiz Felipe Markes Fontales. Najefikasniji u timu Rusije bio je Dmitrij Volkov sa 23, dok ga je pratio Maksim Mihajlov sa 19 poena.

U četvrtak Rusija igra sa SAD, a u petak Amerikance čeka duel sa Brazilom. Dva najbolja tima će se plasirati u polufinale.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.