SPEKTAKL U NAJAVI: Maradona u drugu meksičku ligu dovodi NEVEROVATNO pojačanje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2018, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL U NAJAVI: Maradona u drugu meksičku ligu dovodi NEVEROVATNO pojačanje (FOTO)

Ceo svet će gledati mečeve Doradosa.

Najbrži atletičar u istoriji i jedan od najboljih fudbalera svih vremena u istom klubu. Usein Bolt i Maradona zajedno. Kako to samo moćno zvuči, a moglo bi da se dogodi.

Usein Bolt želi profesionalno da se bavi fudbalom, i uprkos neuspeloj misiji u Australiji ne odustaje od te ideje.

Najbrži čovek sveta, koji je prošle godine završio uspešnu atletsku karijeru, proveo je dva meseca na probi u ekipi Sentral Koust >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mariners, pokazao da ima "štofa", ali ipak nije dogovorio saradnju sa njima.

Njegov menadžer izjavio je da je Bolt dobio nekoliko ponuda klubova širom sveta i da će istrajati u ideji da se oproba u profesionalnim fudbalskim vodama.

A one bi ga mogle odvesti do jednog od najvećih u istoriji tog sporta - Dijega Armanda Maradone.

Reports coming out that Usain Bolt could join Diego Maradona's Dorados team. pic.twitter.com/7QXxNNu0L0

— Roy Nemer (@RoyNemer) November 21, 2018

Naime, "Marka" prenosi da je meksički klub Dorados, koga trenira slavni Argentinac, počeo pregovore sa Boltovim agentima oko angažmana.

- Imam dosta ponuda. Fokusiran sam na pronalaženje prave, jer želim da ovog puta stvarno ide u dobrom smeru - poručio je nedavno Bolt.

Da li je meksički drugoligaš sa Maradonom na čelu pravi izbor? Ukoliko želi da se eksponira, duet sa legendarnim fudbalerom je pravi izbor.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.