SPEKTAKL U LA: Vajlder je dva puta NOKAUTIRAO Fjurija, ali su sudije donele IZNENAĐUJUĆU odluku! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2018, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL U LA: Vajlder je dva puta NOKAUTIRAO Fjurija, ali su sudije donele IZNENAĐUJUĆU odluku! (FOTO)

Meč za titulu u superteškoj kategoriji obilovao uzbuđenjima.

Dugo čekani meč između Tajsona Fjurija i Denteja Vajldera u Los Anđelesu završen je šokantnim epilogom za sve plemenite veštine, jer su sudije glasanjem odlučile da se završi nerešeno!

KRV, SUZE I ZNOJ. SPEKTAKL U NOVOM SADU: Japan i Amer ukrstili pesnice (UŽIVO)

OBRADOVIĆ UPOZORAVA: Švedska mora da se vadi protiv nas (FOTO)

Leteo je Fjuri dva puta "na patos", u 9. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i 12. rundi, međutim, i pored toga, ustajao je svaki put i uspevao da nastavi borbu. Zbog tih padova, po mnogima je i "izgubio" pobedu, pošto je Vajlder držao kontrolu u poslednje tri runde.

Da se nije dogodila takva situacija i da Amerikanac nije slao Britanca na patos, ne bi postojala ni dilema oko konačnog pobednika.

FURY FALLS: @bronzebomber floors @tyson_fury. Could be decisive #wilderfury pic.twitter.com/aYM4r9Imyu

— Neal Collins (@nealcol) December 2, 2018

Izgledalo je da se Vajlderu smeši pobeda u finišu duela, budući da je pogodio desnom rukom Fjurija, pa ga još jednom uzdrmao krošeom sa leve strane. Uprkos tome, Britanac je ustao, a neposredno pred odlazak na pauzu ponovo dobro "zakačio" Vajldera, koji je bio vidno uzdrman.

HOW DID HE GET UP pic.twitter.com/msFVFfxAQ7

— Barstool Sports (@barstooltweetss) December 2, 2018

Posle svega, WBC pojas ostaje kod Vajldera, dok bi uskoro trebalo očekivati revanš. Po nekim špekulacijama, najavljuje se veoma brzo, dok bi epicentar spektakla bio u "hramu fudbala", na Vembliju.

With scores of 115-111 for @BronzeBomber, 114-110 for @Tyson_Fury and 113-113 - #WilderFury is a draw pic.twitter.com/5BU3YteW49

— SHOWTIME Boxing (@ShowtimeBoxing) December 2, 2018

Inače, takmičari su zadržali oreol nepobedivosti, pošto je Diontej Vajlder u duel sa Fjurijem ušao sa bilansom od 40-0 (39 nokauta), dok je Kralj Cigana imao skor od 27:0, uz 19 nokauta.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.