ŠPANCI OZBILJNI: Zatvor i POLA miliona evra kazna za NEPLAĆENI porez

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 16:15

ŠPANCI OZBILJNI: Zatvor i POLA miliona evra kazna za NEPLAĆENI porez

Nema šale sa parama.

Slavni fudbaler je optužen je za utaju poreza. Španski mediji prenose da 31-godišnjem napadaču Atletika iz Madrida Dijegu Košti sleduje zatvor od šest meseci, kao i novčana kazna od 507.208 evra.

🔴 ÚLTIMA HORA | La Fiscalía pide 6 meses de prisión a Diego Costa por un delito contra Hacienda. (Vía 'EFE') pic.twitter.com/4cjbjMHneX

— El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) May 29, 2020

Prilikom transfera iz Atletiko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Madrida u Čelsi, Dijego Kosta se tereti da je oštetio državu za 1.014.416 evra tako što u poreskoj prijavi nije prijavio 5.150.622 evra iz transfera. Sumnjiči se da je utajio i više od milion evra na marketniška prava.

Nije Kosta jedini koji je u Španiji optućen za izbegavanje plaćanja poreza.  Kristijano Ronaldo napustio Real Madrid je upravo tužba koja je ta zemlja spremila za utaju poreza, a i nekadašnji fudbaler Partizana, Peđa Mijatović se nagodio sa sudom u Španiji zbog dela neplaćanja poreza od 2011. godine.

Očekuje se da i u ovom slučaju budu sličan scenario.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.