ŠPANCI NASRNULI NA JOVIĆA: Srbin je sve IZLAŽIRAO! Povredio se u Beogradu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 08:21

ŠPANCI NASRNULI NA JOVIĆA: Srbin je sve IZLAŽIRAO! Povredio se u Beogradu (FOTO)

Mediji na Pirinejima linčuju Luku.

Srpski fudbaler i igrač Real Madrida, Luka Jović, našao se ponovo na udaru španskih medija.  Ako je verovati španskim medijima, čelnici Real Madrida bili su vidno besni na srpskog fudbalera nakon informacije o povredi pete zarađenoj na prvom treningu po povratku u Madrid.

Real Madrid je objavio kako je Jović na treningu slomio stopalo, zbog čega ga očekuje između dva i tri meseca pauze. S obzirom na to da se nastavak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << La Lige očekuje u junu, za napadača kojeg je Real prošlog leta platio čak 60 miliona evra - sezona je očigledno završena.

Ah bah non c'est officiel Luka est encore blessé il souffre d'une fracture au pied droit. pic.twitter.com/XIMKDEdY0I

— Luka Jovic 🇨🇵 (@LukaJovic_) May 8, 2020

''Marka'' ističe da je svima u Realu bilo čudno kako se Jović povredio odmah na početku prvog treninga i to tako ozbiljno. Isti izvor navodi da je Jović odmah priznao da ga stopalo boli već neko vreme. Naravno, to mu nije puno pomoglo i u Realu su vidno besni na svoju promašenu investiciju.

Voilà sa blessure réalisé en plein confinement c'est beau pic.twitter.com/yxGDa2NpeK

— Luka Jovic 🇨🇵 (@LukaJovic_) May 8, 2020

Dva najpoznatija španska lista, Marka i As, svoje naslovnice posvetile su srpskom fudbaleru u njegovoj povredi.

''Marka'' naslovnom stranom otkriva kako Jović nije povredio petu na Realovom treningu, nego u kućnoj izolaciji u Beogradu, dok je ''As'' otišao korak dalje i bavio se njegovim oporavkom. Ispod slike Lodija, igrača Madrida koji je bio pozitivan na koronavirus napisali su ''pozitivan'', a ispod Jovića zbog cele priče stoji ''negativan''

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.