SP u odbojci - promenjeni i termini, evo kada igra Srbija!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2018, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP u odbojci - promenjeni i termini, evo kada igra Srbija!

Svetska odbojkaška federacija (FIVB) saopštila je danas da je došlo do promene termina utakmica u grupi E na Svetskom prvenstvu za odbojkašice, pa su time promenjeni termini i mečeva reprezentacije Srbije.

Odbojkašice Srbije prvu utakmicu druge faze igraće protiv Meksika u nedelju od 6.25 časova po srednjeevropskom vremenu, umesto kako je prvobitno planirano od 3.40. U ponedeljak utakmica protiv Nemačke počeće od 6.25, umesto od 3.40.

U trećem kolu Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će igrati protiv Japana, u sredu od 12 časova i 20 minuta, a protivnik u četvrtoj rundi biće joj odbojkašice Holandije. Taj meč na programu je u četvrtak od 9.10 časova.

Kako je saopšteno, do promene je došlo na zahtev brazilske televizije Globo, pošto su Brazilci tražili da igraju utakmice u prvom terminu.

Reprezentacija Srbije je u prvoj fazi takmičenja ostvarila maksimalnih pet pobeda, a plasman u treću fazu ostvariće po tri selekcije iz F i E Grupe.

Odbojkašica Srbije Ana Bjelica rekla je da veruje da će ekipa i u nastavku takmičenja biti maksimalno koncentrisana i ostvariti nove pobede.



"Prošao je prvi deo takmičenja, koji smo obavile na visokom nivou, sa svim maksimalnim pobedama. Sada smo došle u Nagoju, gde nas sigurno čeka teži posao. Prvo ćemo igrati sa Meksikom i Nemačkom, a onda i sa Holandijom i domaćinom Japanom. Sigurno da očekujem maksimalan pristup, kao i u prvoj grupi, tako da mislim da neće biti problema, ako u prva dva meča udjemo s maksimalnom koncentracijom. Ponovo se nadam maksimalnim pobedama"
, rekla je Bjelica.

Srpska reprezentacija će u nastavku turnira igrati bez Bojane Milenković, koja se povredila na utakmici protiv Portorika.

"Omela nas je povreda Bojane, desila se u nezgodnom momentu, ali i to je deo sporta, pogotovo na ovako velikim i teškim takmičenjima. Teško nam je da nastavimo bez nje, ali imamo još tri jako kvalitetna primača, tako da verujem da ćemo na najbolji način uspeti da je odmenimo i da nastavimo kao što smo krenule", navela je Bjelica.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIVB promenio termine SP na zahtev brazilske televizije

Izvor: B92, 05.Okt.2018

Svetska odbojkaška federacija (FIVB) saopštila je da je došlo do promene termina utakmica u grupi E na Svetskom prvenstvu za odbojkašice.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.