Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2017, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOU U FRANCUSKOJ: Razgovor Jovetića i predsednika Olimpika dostojan najboljih komedija

Monako je pronašao zamenu za Kilijana Mbapea.
Posle Italije, Engleske i Španije, Stevan Jovetić će zaigrati i u Francuskoj. Crnogorski reprezentativac je sinoć u društvu svog agenta doputovao u Monte Karlo, dogovorio svoje uslove, a prethodno su Kneževi postigli sporazum sa Interom. Jovetić je bio gost na meču protiv Marselja i posmatrao je nove saigrače koji su deklasirali goste rezulttaom 6:1. Monako će platiti Nerazurima 11.000.000 evra na ime obeštećenja što >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je otprilike ono na čemu je Inter insistirao ovog leta.
Pre Jovetićevog dolaska u Monte Karlo, dogodio se događaj dostojan najboljih komedija. Crnogorac je iz Nice u Monte Karlo putovao zajedno sa predsednikom Marseja Žak Anri Ejrom.
Predsednik Olimpika je putovao na utakmicu sa Monakom, a Jovetić na završne pregovore sa istim klubom, kada je nesrećni Ejro, ne prepoznajući saputnika rekao da Olimpik dovodi Jovetića.
Kada mu se Jovetić predstavio, Ejro se razbesneo i rekao mu da za ponedeljak ima zakazane lekarske preglede u Marseljuu, piše engleski Miror. Dan kasnije Jovetić je završavao formalnosti oko prelaska u Monako.
The post ŠOU U FRANCUSKOJ: Razgovor Jovetića i predsednika Olimpika dostojan najboljih komedija appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najbizarnija priča letnje pijace! "Dovodimo Jovetića!". "Nećete, ja sam Jovetić"!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2017

Da čovek ne poveruje, dogodilo se, dobro da se nije zaljuljao helikopter!..Desilo se, ma koliko je neverovatno zvučalo...Stevan Jovetić je bio u helikopteru koji je leteo ka Nici odakle je trebalo da ode na meč Monaka i Marseja u nedelju uveče. Jasno, "Jo-Jo" je krenuo u Monte Karlo da potpiše...

Nastavak na Sportske.net...

JOVETIĆ PREDSTAVLJEN U MONAKU: Idol mi je bio Ševčenko, a radujem se kao Harden (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2017

Sve je gotovo. Stevan Jovetić je novi fudbaler Monaka. . Posle Italije, Engleske i Španije, Stevan Jovetić će zaigrati i u Francuskoj.. Jovetić je potpisao četvorogodišnji ugovor sa francuskim šampionom, a Monako je pripremio atraktivan video materijal o njemu, uz kratak intervju u kojem je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.