ŠOU DUEL U BOLONJI: Penali u ZAVRŠNICI, crveni za MIhajlovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 20:44

ŠOU DUEL U BOLONJI: Penali u ZAVRŠNICI, crveni za MIhajlovića

Zanimljiv meč.

Uzbudljiva utakmica odigrana je u italijanskom elitnom fudbalksom rangu u Bolonji. Domaćin je osvojio samo bod (2:2) protiv Đenove, a u zaustavnom vremenu je isključen trener Bolonje Siniša Mihajlović.

Napoli se ne šali, Inter mora da zapne, a Dušan Vlahović hoće još jednom da pokaže da je igrač za velika dela. Probajte s igrom GG3+ za Mozzart kvotu 1,95. Inter je naravno favorit s kvotom 2,10 na dvojku. Pogledajte i ostale Mozzart kvote >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za meč Fjorentina – Inter.

Bolonja je povela preko Hikija u 49. minutu, da bi Destro izjednačio u 55. minutu.

U 84. minutu Vanheusden pravi penal, a Arnautović sa bele tačke minut kasnije pogađa za 2:1.

Ipak, penal je posle četiri minuta viđen na drugoj strani, kada ga je napravio Bonifaci. Bod gostima donosi iskusni Krišito u 89. minutu.

Sumnjiv kazneni udarac za goste razbesneo je Sinišu Mihajlovića koji je konstatno prigovarao sudiji i na kraju je dobio crveni karton.

Serija A, 5. kolo

Bolonja – Đenova 2:2 (0:0)

( Hiki 49, Arnautović (p) 85. – Destro 55, Krišito (p) 89.)

Fiorentina – Inter (20.45)

Atalanta – Sasuolo (20.45)

Sreda:

Specija – Juventus (18.30)

Salernitana – Verona (18.30)

Milan – Venecija (20.45)

Kaljari – Empoli (20.45)

Četvrtak:

Sampdorija – Napoli (18.30)

Torino – Lacio (18.30)

Roma – Udineze (20.45)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.