ŠOKANTNA ISPOVEST VERENICE VIŠESTRUKOG SVETSKOG ŠAMPIONA: Atraktivna glumica PROGOVORILA o silovanju koje je ostalo NEKAŽNJENO

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2019, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNA ISPOVEST VERENICE VIŠESTRUKOG SVETSKOG ŠAMPIONA: Atraktivna glumica PROGOVORILA o silovanju koje je ostalo NEKAŽNJENO

Javnost je ostala u neverici.

Lajla Ruaz, poznata glumica i verenica petostrukog svetskog šampiona u snukeru Ronija O Salivena, šokirala je svetsku javnost kada je odlučila da progovori o sceni silivanja koja joj se dogodila. Ruaz je istakla da je posle nekog vremena smogla snage da slučaj prijavi policiji od koje je dobila "savet" da ne pokreće slučaj zbog čeka je napasnik prošao nekažnjeno. Da priča bude šokantnija, po glumicinom priznanju, delo je učinio njen poznanik.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Lajla je verena za O'Salivena od 2013. godine, a postala je poznata ulogom u popularnoj seriji "Žene fudbalera" koja je snimana u periodu od 2004. do 2006. godine.

Ruaz se oglasila posle slučaja nakon koga je njen kolega Bili Kozbi kažnjen zbog droge i napada na ženu.

- Bila sam predmet silovanja od strane jednog poznanika, a kada sam skupila hrabrost da to prijavim posle godine i nešto iz policije su mi dali "savet" da ne pokrećem optužnicu jer je malo verovatno da će počinilac biti kažnjen. Mnogo sam propatila zbog toga - napisala je Ruaz na Tviteru.

Lajla Ruaz se proslavila ulogom Ejmber Gejts u Ženama fudbalera, a kasnije je postala prva zvezda serije "Holby City". Ona i O'Saliven su u skladnoj vezi već punih šest godina, a glumica ima ćerku Inez rođenu još 2007. godine kada je bila u vezi sa biznismenom Nasirom Kanom.

Roni O'Saliven ima 43 godine i jedan je od najuspešnijih igrača u istoriji snukera. Pet puta je bio svetski šampion (2001, 2004, 2008, 2012, 2013), ima rekordnih sedam Masters titula, kao i naslova šampiona Ujedinjenog Kraljevstva. U dosadašnjoj karijeri, samo od turnira zaradio je preko deset miliona funti.

Keep looking straight ahead they say. Photography @prasadnaaik

Објава коју дели Laila Rouass (@lailarouass) дана 20. Феб 2019. у 12:59 PST

Stepping in to 2019 with @ronnie like....

Објава коју дели Laila Rouass (@lailarouass) дана 31. Дец 2018. у 9:23 PST

Have to share this picture of my sister. She’s not on social media so she will never know. 5 kids later and she is hotter than ever. Her name is Quariba and in Arabic it means so many things...strange, unusual, extraordinary, mysterious and she she is all these things and more ❤️.... and @saeida.rouass don’t cut & paste bitch!!

Објава коју дели Laila Rouass (@lailarouass) дана 22. Дец 2018. у 1:24 PST

Running day. Whoo Hoo 🏃‍♀️ #attemptingaforestrun

Објава коју дели Laila Rouass (@lailarouass) дана 19. Дец 2018. у 5:11 PST

#tbt to when I used to model over plucked eyebrows! 😂

Објава коју дели Laila Rouass (@lailarouass) дана 26. Апр 2018. у 2:18 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.