ŠOK U TORINU: Ronaldo opet pozitivan na koronu, ništa od sudara sa Mesijem

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 14:37

ŠOK U TORINU: Ronaldo opet pozitivan na koronu, ništa od sudara sa Mesijem

Loša vest za navijače Juventusa.

Kristijano Ronaldo je i na drugom testu na korona virus bio pozitivan! Najbolji fudbaler Juventusa tako neće biti spreman za meč drugog kola Lige šampiona protiv Barselone koji je na programu naredne nedelje.

Zvezda otvara takmičenje u Ligi Evrope gostovanjem Hofenhajmu (21.00), ekipi koja igra ubitačan fudbal. I jedni i drugi su oslabljeni zbog virusa korona, a što se kvota tiče, kec je 1,57, iks 4,00, a dvojka 6,00. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Hofenhajm - Zvezda.

Očekivao se novi sudar Lionela Mesija i Ronalda, ali će ljubitelji fudbala širom sveta morati sda ssačekaju drugi meč italijanskog i španskog velikana za duel najboljih fudbalera sveta u ovom veku.

Ronaldo se inače oseća dobro, u samoizolaciji vozi bicikl i radi vežbe snage. Međutim, i pored toga što nema simptome I dalje je pozitivan na korona virus.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.