ŠOK NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE: Kumanu krenula KRV na nos! Barselona se oglasila (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 22:31

ŠOK NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE: Kumanu krenula KRV na nos! Barselona se oglasila (VIDEO)

Nije neozbiljno.

Trener fudbalera Barselone Ronald Kuman morao je da prekine konferenciju za medije u petak, dan pred meč sa Seviljom, zbog krvarenja iz nosa.

Holanđanin je nekoliko puta tokom razgovora sa novinarima zaustavljao krvarenje maramicom, međutim krv mu je i dalje išla iz nosa, pa je u nekom trenutku prekinuo konferenciju.

🩸 A Koeman le empezó a sangrar la nariz y tuvo que abandonar la conferencia

📽️ @diarioas pic.twitter.com/sMH9F3Q2BQ
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— El Gráfico (@elgraficoweb) February 26, 2021

Ipak, umirujuće vesti su stigle iz kluba. Prema rečima ljudi iz Barselone, njihov strateg već neko vreme preventivno uzima razređivače krvi koji su mu prepisani zbog intervnecije na srcu prošle godine i to je razlog ovog događaja.

Kuman je doživeo blagi srčani udar posle vožnje bicikla u domovini, posle čega je hitno prebačen u bolnicu gde mu je ukazana pomoć i odrađen hirurški zahvat.

Samo tri meseca kasnije je preuzeo je Barselonu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.