SMRT KOJA JE ŠOKIRALA PLANETU: Tragično POGINUO 23-godišnji argentinski fudbaler (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRT KOJA JE ŠOKIRALA PLANETU: Tragično POGINUO 23-godišnji argentinski fudbaler (FOTO)

Velika tuga.

Ezekijel Esperon, 23-godišnji argentinski fudbaler, tragično je nastradao u Buenos Ajresu nakon što je pao sa šestog sprata. U nedelju oko tri časa ujutru on je prebačen u bolnicu "Zubizareta" u prestonici Argentine nakon čega mu je ubrzo konstatovana smrt usled težine povreda zadobijenih od pada.

Veruje se da je nastradao zbog naslanjanja na ogradu koja nije bila adekvatno pričvršćena, pa nije mogla da izdrži njegovu težinu.

Nesreća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se dogodila u Vila Devoti, delu Buenos Ajresa gde je ogranizovana žurka Esperonovih prijatelja u jednom stanu.

U poslednjih sedam meseci nije imao klub. Poslednja destinacija bila mu je Atlante de Meksiko za koji je odigrao 12 mečeva.

Meksički klub se oglasio na Tviteru porukom saučešća porodici bivšeg igrača.

Lamentamos profundamente el fallecimiento de Ezequiel Esperón, miembro querido en la familia Azulgrana.

Un abrazo hasta el cielo. pic.twitter.com/o8QkYujyIX

— Atlante F.C. (@Atlante) October 6, 2019

Esperon je igrao i u brazilskom šampionatu, za ekipu Gremija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.