SMAILAGIĆ BACIO GOROBARE U TRANS: Novo pojačanje crno-belih se oglasilo na društvenim mrežama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2021, 17:55

SMAILAGIĆ BACIO GOROBARE U TRANS: Novo pojačanje crno-belih se oglasilo na društvenim mrežama (FOTO)

Instagram gori.

Doskorašnji krilni centar Golden Stejta Alen Smailagić potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom, a prvi put od tog čina se oglasio na društvenim mrežama.

- Časovi ljubavi - napisao je Smailagić na Instagramu, dovoljno da izazove delirijum među navijačima Partizana.

A post shared by Alen Smailagic (@smajli_9)

Podsetmo, Partizan je pre Smailagića angažovao Kevina Pantera, Zeka Ledeja, Aleksu Avramovića, Rodionsa Kuruksa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Dalasa Mura.

Sjajno je Partizan otvorio sezonu, a u četvrtak je remizirao na gostovanju Sočiju i napravio dobru poziciju za prolaz dalje u Evropi, pa pun samopouzdanja večeras (21.00) gostuje Novom Pazaru. Kvota na dvojku je 1,30, a na kombinazziju 2&3+ 1,67Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Novi Pazar - Partizan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.