SLATKE MUKE VLADANA MILOJEVIĆA: Još jedno pojačanje u Zvezdi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2018, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLATKE MUKE VLADANA MILOJEVIĆA: Još jedno pojačanje u Zvezdi (FOTO)

Crveno-beli polako kompletiraju tim za narednu sezonu.

Crvena zvezda ostala je Mičela Donalda, Demijena Le Taleka, Damira Kahrimana i Luke Adžića koji su napustili klub, dok je Dušan Anđelković završio karijeru. Zbog toga su crveno-belima potrebna pojačanja na nekoliko pozicija, a odlučeno je i da se sa pozajmica vrate određeni igrači.

OMLADINCI ZVEZDE SE BORE ZA TITULU: Prvotimci zovu navijače, a Savić najavio Gobeljićev šou (VIDEO)

ČEKA SE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << REAKCIJA NAVIJAČA: Bivši igrač Zvezde odlazi u klub u koji nije smeo (FOTO)

Golman Aleksandar Stanković završio sa stažom u filijali Grafičaru, a prema saznanjima ''Hot sporta'' u Ljutice Bogdana će se vratiti i Andrija Luković koji je proteklu sezonu proveo na pozajmici u Voždovcu. Luković će pokušati da se tokom priprema nametne treneru Vladanu Milojeviću, a sa crveno-belima ima još godinu dana ugovora.

Luković je bio među zapaženijim igračima Voždovca prošle sezone, a svoj učinak sa Zmajevima krunisao je i postigavši devet golova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.