SL: Mladost preokrenula na Banjici

Izvor: N1 televizija, 18.Nov.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Mladost preokrenula na Banjici

Fudbaleri Mladosti posle preokreta pobedili su Rad na Banjici u prvoj utakmici 16. kola Superlige Srbije -2:1.

Ekipa iz Lučana je devetim trijumfom "skočila" na peto mesto na tabeli sa 28 bodova, dok "građevinari" nisu uspeli da prekinu lošu seriju i upisali su drugi neuspeh u protekla tri meča, uz jedan remi. Rad je sa 19 bodova na mestu broj osam.

Domaći su poveli u 13. minutu golom Lutovca iz jedanaesterca, a izjednačenje gostima, takođe, sa bele tačke, doneo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je Bojović deset minuta kasnije.

Pogodak vredan tri boda Mladosti je obezbedio Bojoviž u 53. minutu.

Preostale utakmice 16. kola Superlige Srbije na programu su u subotu i nedelju.

Pogledajte TABELU, kao i RASPORED I REZULTATE.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

SL: Preokret Mladosti na Banjici

Izvor: B92, 18.Nov.2016

Fudbaleri Mladosti iz Lučana pobedili su u Beogradu posle preokreta domaći Rad sa 2:1, u prvoj utakmici 15. kola Superlige Srbije...Rad je poveo u 15. minutu golom Aleksandra Lutovca iz jedanaesterca, Mladost je preokrenula zahvaljujući dvostrukom strelcu Milanu Bojoviću...On je izjednačio golom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.