SKRENUO PAŽNJU NA SEBE: Skauti VELIKOG kluba u Bukurešt došli zbog srpskog reprezentativca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2018, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKRENUO PAŽNJU NA SEBE: Skauti VELIKOG kluba u Bukurešt došli zbog srpskog reprezentativca (FOTO)

Zainteresovani da dovedu talentovanog igrača.

Uspon karijere Milana Rodića krenuo je posle dobrih nastupa za Crvenu zvezdu, a defanzivac je bio na spisku za Svetsko prvenstvo pa se očekuje i da treći put obuče dres reprezentacije Srbije.

ZVEZDA IGRALA ZA STEFANA: Humantirani spektakl u Pančevu (FOTO)

NOVA EPIZODA: Sa Marakane poručuju – doušnik je SRBIN, već se sumnja na određenu osobu (FOTO)

Kako saznaje HotSport na stadionu u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bukureštu, pored mnogih skauta, na skeneru Krasnodara naći će se levi bek šampiona Srbije.

Posle Zenita i Krila Sovjetov još jedan klub iz Rusije je zainteresovan da angažuje Rodića. Njegova cena na specijalizovanim sajtovima je trenutno oko dva miliona evra, a u Ljutice Bogdana iz Samare je stigao za ‘samo’ 300.000 evra.

U Podgorici protiv Crne Gore defanzivni igrač crveno-belih je zaslužan za jedanaesterac posle kojeg je Aleksandar Mitrović doneo prednost Srbiji.

Pored naših igrača na skeneru će biti i reprezentativci Rumunije.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.