ŠKRBIĆ DEMANTUJE, SRBIJA NEMA SELEKTORA: Ništa još nije potpisano

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 21:31

ŠKRBIĆ DEMANTUJE, SRBIJA NEMA SELEKTORA: Ništa još nije potpisano

I dalje je sve neizvesno.

Brzo se proširila vest da će rukometna reprezentacija Srbije prvi put u istoriji imati selektora stranca pošto je angažovan Španac Toni Đeron.

Ipak, požurilo se sa informacijama pošto potpredsednik Rukometnog saveza Srbije Dragan Škrbić beogradske medije uverava da to nije istina.

 - Imali smo listu kandidata za koje smo bili zainteresovani, sa nekima smo razgovarali, sa nekima nismo jer su u ugovornim obavezama. Toni je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u najužem krugu kandidata, razgovaralo sa njim, problem je jer nije mogao da se napravi sastanak sa njim. On je jedan od najozbiljnijih kandidata, ali niti je bilo šta potpisano niti dogovoreno. Sve je neizvesno - naveo je Škrbić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.