SKANDAL U MELBURNU: Najbolja igračica sveta na stubu SRAMA u otadžbini

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 14:16

SKANDAL U MELBURNU: Najbolja igračica sveta na stubu SRAMA u otadžbini

Opustila se previše.

Najbolja igračica sveta, Australijanka Ešli Barti, prekršila je pravilo o bezbednosti od koronavirusa jer je uhvaćena u Melburnu prodavnici bez maske na licu i zbog toga su je napali skoro svi u otadžbini.

Ashleigh Barty apologises for unmasked supermarket visit in Melbourne https://t.co/sOlYKUSSS5

— Guardian sport (@guardian_sport) January 22, 2021

Da li posle Reala u Madridu može da padne i Barselona u Beogradu? Navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezde se nadaju tome, a nema sumnje da bi crveno-beli trijumfom u večerašnjem (19.00) meču s Kataloncima značajno ublažili neke prethodne poraze u Evroligi. Kvota na keca u Pioniru je 3,50, dok je dvojka 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Barselona.

Ona je posle završenog treninga na Melburn parku svratila do supermarketa i kupila lubenicu, ali naišla je na reportera "Skaj Njuza", koji ju je uhvatio kako kupuje bez maske, pa je požurio da to objavi na tviteru.

- Slučajno sam zaboravila da ponesem masku u supermarket u Melburnu. Izvinila sam se čim sam shvatila da sam pogrešila. Shvatam da svi moramo da činimo sve da naša zajednica bude bezbedna, biću bolja sledeći put - izjavila je Bartijeva.

Ona će 29. i 30. januara učestvovati na egzibiciji "A Day at the Drive" u Adelejdu, gde će biti i Novak Đoković, Rafael Nadal, Dominik Tim, Serena Vilijams, Simona Halep i Naomi Osaka, kao i Janik Siner.

- Jedva čekam prve mečeve. Mi u Australiji smo srećni što imamo grend slem, podrška ovdašnjih navijača znači mi mnogo. Uvek sam želela da ovde igram dobro. Razumem da će ova godina biti drugačija po mnogo čemu, ali nadam se da ću navijače učiniti ponosnim - izjavila je Ešli.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mirijam Potrebin, majka Luke Dončić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.