SKANDAL SE DANAS PONOVIO Sve isto kao sa Čavićem, slika NE LAŽE! A prvo mesto - to je POSEBNA PRIČA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 20:28

SKANDAL SE DANAS PONOVIO Sve isto kao sa Čavićem, slika NE LAŽE! A prvo mesto - to je POSEBNA PRIČA

Malo je drugačija raspodela.

O kontroverznoj završnici polufinalne trke na 100 metara leptir danas se najviše priča u Tokiju. Australijka Ema Mekeon i Kineskinja Jufei Žang vodile su mrtvu trku u polufinalu i na kraju su, barem prema sudijama, otplivale isto vreme, 55,82 sekunde i - podelile prvo mesto.

Međutim, fotografija fotofiniša izazvala je brojne kontroverze i zbunjenost među gledaocima jer se na snimku jasno vidi da je Mekeon prva dodirnula zid. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Of course it doesn't really matter, but how did Emma McKeon not win that heat from here? #Olympics pic.twitter.com/01fuWKRlHC

— Tony Harper (@toneharper) July 24, 2021

U Australiji su besni i nikome nije jasno kako kako je ovo moglo da se dogodi.

Ovaj slučaj podseća na onaj s Igara u Pekingu 2008, kad su mrtvu trku vodili Majkl Felps i srpski plivač Milorad Čavić, a premda su svi bili uvereni na osnovu snimka da je Čavić stigao prvi, zlato je na kraju pripalo Felpsu.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Alis Gudvin, supruga Džermejna Penanta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.