SKANDAL: Rakitića teraju iz Barselone zbog proslave Seviljine titule

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2020, 17:49

SKANDAL: Rakitića teraju iz Barselone zbog proslave Seviljine titule

Potpisao je sebi "smrtnu" presudu.

Vezista Ivan Rakitić (32) igrač je Barselone do 30. juna 2021. godine, kada mu ističe ugovor koji mu, gotovo sigurno, uprava katalonskog kluba neće produžiti.

Pre nego što je 2014. stigao u Barselonu, Rakitić je tri sezone bio jedan od najboljih igrača Sevilje, a tamo je postao i miljenik navijača. Pre odlaska u Barselonu i sam je uzeo trofej Lige Evrope sa klubim iz Andaluzije. Tada je u finalu španska ekipa svladala Benfiku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa 4:2.

Tako se Rakitić juče uključio u direktan prenos jedne televizije iz Sevilje, a nakon što je rekao koliko je srećan zbog pobede njegovog bivšeg kluba obučen je skočio u svoj bazen.

Mundo Deportivo piše kako je ovakva proslava naljutila čelnike Barselone i smatraju da je to neprimereno, a neki tumače čak kao provokaciju. Španci pišu da si je Rakitić ovim sebi "presudio" kada je Blaugrana u pitanju te da će morati da napusti klub.

Rakitić je u karijeri odigrao 149 utakmica za Sevilju. Postigao je 32 gola uz 41 asistenciju. Sledeće sezone mu ističe ugovor sa Barselonom i Sevilja je jedan od klubova koji se spominje kao opcija za nastavak karijere hrvatskog reprezentativca.

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.