SKANDAL NA ROLAN GAROSU: Rumunka bacila reket na tribinu i začuo se dečiji plač, ali za razliku od Đokovića nije diskvalifikovana (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 14:43

SKANDAL NA ROLAN GAROSU: Rumunka bacila reket na tribinu i začuo se dečiji plač, ali za razliku od Đokovića nije diskvalifikovana (VIDEO)

Dvostruki aršini.

Rumunska teniserka Irina Begu izazvala je uskandal tokom meča na Rolan Garosu, kada je na susretu sa Ruskinjom Jekaterinom Aleksandorovm bacila reket u publiku.

Begu je bila besna zbog loše igre, bacila je reket koji je nesrećno odskočio i otišao u publiku. Zatim se začuo plač deteta koje, doduše, nije pogođeno tom prilikom. Činilo se da će Rumunka biti diskvalifikovana, ali je posle razgovora sa supervizorom samo opomenuta.

Irina-Camelia >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Begu just bounced her racket into the crowd, supervisor has been called. pic.twitter.com/EiIBNDAH2I

— Damian Kust (@damiankust) May 26, 2022

Svakako zanimljiva kaznae kada znamo da je Novak Đoković zbog bacanja loptice pre dve dve godine diskvalifikovan sa US Opena. Begu je u tim trenucima gubila sa 2:0 u trećem setu, da bi u nastavku preokrenula i slavila sa 2:1 u setovima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.