SKANDAL: Bivša šampionka URLALA na sudiju, žestoko se POSVAĐALA sa protivnicom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 09:14

SKANDAL: Bivša šampionka URLALA na sudiju, žestoko se POSVAĐALA sa protivnicom (VIDEO)

Neverovatna scena.

Letonska teniserka Jelena Ostapenko našla se u centru skandala, pošto je žestoko vređala svoju protivnicu.

Bivša šampionka Rolan Garosa je u drugom setu protiv Darije Kasatkine izgubila gem na svoj servis, te je počela od besa da se dere na svoju protivnicu i vređa je pogrdnim rečima na ruskom.

Ostapenko je dobila opomenu pa je pobesnela i na glavnog sudiju.

"It's the worst thing one person can do. Change her when you >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << have a chance please. I don't wanna see her face. Otherwise I'm gonna go crazy"

Ostapenko about a line umpire who reported something.pic.twitter.com/ge50tVfRjD

— Tennis GIFs 🎾🎥 (@tennis_gifs) June 24, 2021

– To je nešto najgore što neka osoba može da uradi. Molim vas, zamenite je kada budete mogli. Ne želim da gledam njenu facu, u suprotnom ću poludeti – drala se Jelena Ostapenko na sudiju u stolici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.