SJAJNE VESTI ZA DELIJE: NBA šampion možda već u petak protiv Asvela na parketu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 18:23

SJAJNE VESTI ZA DELIJE: NBA šampion možda već u petak protiv Asvela na parketu

Važno za crveno-bele.

Navijači Crvene zvezde saznali su dobre vesti. Džordan Lojd koji se povredio na meču protiv Efesa (86:72 za turski tim) uskoro će se vratiti na teren.

I Everton i Lester su u vrhu tabele, u dobroj su formi, pa nas večeras od 21.15 očekuje odličan meč na Gudisonu. Favorita nema, pošto je kvota na keca i dvojku identična – 2,75, iks je 3,05, a kvota na 3+ je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton – Lester

Kako stvari stoje Lojd nije ozbiljnije povređen i posle pregleda koji su zakazani za sredu, defintivno će se ustanoviti da li će biti spreman za utakmicu protiv Asvela u petak.

Najpre je delovalo da je u pitanju koleno, ali su lekari utvrdili da je reč o povredi lista koja neće zadati prevelike probleme bivšem NBA šampionu koji je prsten osvojio 2019. kao igrač Toronto Rešptorsa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Stefani Morgan devojka Džordana Lojda
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.