SJAJNE VESTI: Srbija se bori za titulu evropskog prvaka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2020, 17:58

SJAJNE VESTI: Srbija se bori za titulu evropskog prvaka (FOTO)

U polufinalu savladana Rumunija.

Reprezentacija Srbije u video-igri PES2020 uspela je da se plasira u finale Evropskog prvenstva pošto je savladala selekciju Rumunije sa 2:1 u pobedama, a u borbi za trofej će igrati protiv pobednika duela Francuske i Italije. Sastav Srbije koji čine kapiten Marko Roksić, Stefan Slavković, Filip Panić i Ranđel Mikić, prvo je eliminisala Španiju u četvrtfinalu, da bi u polufinalu, nakon preokreta i gola u poslednjem minutu izbacila i selekciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rumunije.

Posle velikih uzbuđenja i penala protiv Španije, uzbudljivo je bilo i protiv Rumunije. Junak Srbije bio je kapiten Roksić koji je ostvario obe pobede za Srbiju. Polufinale se igralo do dve pobede, a Rumuni su prvi poveli pošto su slavil isa 2:1 u prvom meču. U drugom je Srbije stigla do izjednačenja ubedljivom pobedom od 4:2, da bi u odlučujućem meču drama dostigla vrhunac.

🇷🇴 2-1 🇷🇸

🇷🇴 2-4 🇷🇸

🇷🇴 2-3 🇷🇸

🇷🇸 We welcome our first FINALIST of the #eEURO2020! 🙌 pic.twitter.com/LMkwvQXrtH

— ESL PES (@ESLPES) May 24, 2020

Srbija je rano povela, Rumuni odmah izjednačili, da bi Roksić postigao još jedan gol, ali ubrzo i auto-gol pa je bilo nerešeno na poluvremenu. U drugom delu igra bilo je šansi, da bi Srbija u 89. minutu stigla do gola i u završnici došla do trijumfa. Nagradni fond EP u PES 2020 iznosi 100.000 evra, a pobedniku pripaka 60 hiljada, dok će drugoplaisrani tim osvojiti 20 hiljada manje.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.