SJAJNA AKCIJA: Ministarstvo omladine i sporta pripremilo vežbe za sve ljude u kućnoj izolaciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 19:35

SJAJNA AKCIJA: Ministarstvo omladine i sporta pripremilo vežbe za sve ljude u kućnoj izolaciji

Emisije se emituju na RTS-u.

Ministarstvo omladine i sporta u saradnji sa istaknutim sportskim stručnjacima i nadležnim sportskim savezima, uz podršku Medijskog javnog servisa Radio-televizije Srbije, pripremili su serijal emisija u kojima su predstavljene vežbe namenjene svim starosnim kategorijama, od najmlađih do najstarijih.

Vežbe izvode profesionalni treneri i stručnjaci i imaju za cilj da unaprede psiho-fizički status pojedinca u uslovima kućne izolacije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Saveti i vežbe su odabrani tako da odgovaraju širokoj populaciji i prilagođene su sposobnostima i mogućnostima određenih starosnih grupa.

Pogledajte rezultate

Emisije posvećene vežbanju u kućnim uslovima emituju se svakodnevno na kanalima RTS-a, a mogu se pogledati i na jutjub kanalu Ministarstva omladine i sporta:

https://www.youtube.com/channel/UC4NU4HMy4DFWuJ_7TRX0SoQ/

Budi i ti šampion - vežbaj kod kuće!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.