SITUACIJA JE SADA JASNIJA: Evo kakvo je stanje sa povredom Marka Gudurića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SITUACIJA JE SADA JASNIJA: Evo kakvo je stanje sa povredom Marka Gudurića (FOTO)

Srpski reprezentativac povredio se na meču turskog šampionata.

Košarkaš Fenerbahčea i srpski reprezentativac Marko Gudurić nije mogao da završi utakmicu turskog šampionata zbog povrede i morao je da izađe sa terena i bude odveden u bolnicu. Iako i trener Željko Obradović nije bio veliki optimista, ispostavilo se da povreda na svu sreću nije ozbiljnije prirode.

ZVEZDA SE VRAĆA KUĆI: Delije, spremite se! Ovo su cene ulaznica za Zadar (FOTO)

ČULI >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SU SE JAUCI, A ONDA MU JE PRIŠAO LOVERNJ: Objavljen snimak povrede Marka Gudurića (VIDEO)

Specijalizovani košarkšaki portal ''Jurohups'' navodi, pozivajući se na izvore iz Fenerbahčea, da će Gudurić putovati u Grčku sa ekipom gde ih očekuje meč Evrolige protiv Panatinaikos sutra od 20.30.

| @FBBasketbol'un @paobcgr karşılaşması öncesinde Melih Mahmutoğlu, Kostas Sloukas, Ahmet Düverioğlu ve Marko Guduric'in sakatlıkları bulunuyordu.

Fenerbahçe, resmi sitesinden yaptığı açıklamayla sakat oyuncularının son durumu hakkında bilgi verdi.👇https://t.co/PjWOvawbTA

— Eurohoops Türkiye (@EurohoopsTR) December 6, 2018

Iako će Gudurić biti sa ekipom, nije još uvek sigurno i da li će zaigrati, jer će tek pred samu utakmicu biti donešena odluka može li Gudurić da igra zbog povrede skočnog zgloba.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.