SERIJA A: Milan u gostima pobedio Sasuolo, Ibra imao svoje veče! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2020, 07:58

SERIJA A: Milan u gostima pobedio Sasuolo, Ibra imao svoje veče! (VIDEO)

Zanimljivo na Mapei stadionu.

Fudbaleri Milana savladali su Sasuolo u gostima rezultatom 2:1 (2:1) u 35. kolu italijanske Serije A. Svi golovi viđeni su u prvom poluvremenu, a junak "rosonera" bio je dvostruki strelac Zlatan Ibrahimović.

Prvi pogodak viđen je u 19. minutu. Hakan Čalhanoglu je odlično centrirao sa desne strane i "pogodio u glavu" Zlatana koji je rutinski zatresao mrežu.

U 40. minutu je Čalhanoglu intervenisao u svom kaznenom prostoru, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali VAR je pokazao da je Turčin to uradio na nepropisan način. Lopta ga je pogodila u ruku i dodeljen je penal domaćinu. Odgovornost je preuzeo Frančesko Kaputo i pogodio za 1:1.

Ali to nije bilo sve u prvom poluvremenu, jer je Milan u drugom minutu nadoknade došao do novog vođstva.Opet kombinacija Čalhanoglu - Ibrahimović i rutinska realizacija Šveđanina.

Sasuolo više nije imao odgovor, niti su gosti sa San Sira više pravili greške kojima bi poklonili novo izjednačenje. Naprotiv, gosti su napadali, a do kraja je prednost mogla da bude mnogo ubedljivija.

Milan se ovom pobedom popeo na peto mesto sa 59 bodova. Sasuolo je trenutno osmi sa 48.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.