SERIJA A: Ključa pod Vezuvom! Napoli ruši NEVEROVATAN niz Intera, Neroazuri nikad bliži Skudetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 09:42

SERIJA A: Ključa pod Vezuvom! Napoli ruši NEVEROVATAN niz Intera, Neroazuri nikad bliži Skudetu

Neroazuri u nezadrživoj seriji.

Najzanimljiviji duel 31. kola Serije "A" igra se pod Vezuvom, gde Napoli dočekuje lidera šampionata Inter iz Milana.

Inter je stavio ruku na Skudeto, i u preostalih osam kola treba samo da privede posao kraju. Ali večeras (20.45) gostuje Napoliju koji se grčevito bori za Ligu šampiona. Kvota na dvojku je 2,45, na keca 2,95, na iks 3,30, dok je na GG3+ kvota 2,05. Pogledajete sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Inter.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Neroazuri igraju fantastično od početka sezone i samo čudo može da ih spreči da osvoje šampionsku titulu na koju čekaju još od sezone 2009/2010.

Izabranici Antonija Kontea nalaze se u nezadrživoj seriji od 11 uzastopnih pobeda, pa će u Napulju pokušati da trijumfom još više umaknu gradskom rivalu sa "San Sira".

Sa druge strane, domaćin ne odustaje od plasmana u Ligu šampiona i učiniće sve da iznenadi favorizovane goste, kako bi se revanširali za poraz iz prvog meča, koji je rešio Romelu Lukaku golom iz penala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.