SERGEJ PREKINUO INZAGIJA: Ovo je tajna Lacijovog uspeha!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERGEJ PREKINUO INZAGIJA: Ovo je tajna Lacijovog uspeha!

Tresla se svlačionica.

Fudbaleri Lacija fantastičnom igrom u drugom poluvremenu preokrenuli su utakmicu protiv Intera i pobedili sa 2:1, tako se probili na drugo mesto u Seriji A i zaostaju samo bod u odnosu na vodeći Juventus.  Dok je Inzagi sa štabom govorio o taktici i novim stvarima koje bi trebalo primeniti u drugom poluvremenu, naš reprezentativac je podigao glas i time uspeo da probudi saigrače.

- Idemo momci, da pobedimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ovoj utakmici! Hajde da se vratimo i preokrenemo rezultat, pa to se već dešavalo sa Juventusom - podsetio je Sergej da je i Stara dama ranjiva, što je bilo dovoljno.

Lazio 2-1 Inter Milan | Lazio Perform Comeback to go Second! | Serie A TIM https://t.co/J7YuesmWaG @YouTubeより

— 仲本正吉 (@ol2z0q6DF0wLvdl) February 16, 2020

Upravo su nebesko plavi najbliži tome da prekinu veličanstvenu dominaciju Stare dame. Inter je u Rimu vodio na poluvremenu golom Janga u 44. minutu, Imobile je u 50. izjednačio, da bi popularni SMS postigao pobedonosni pogodak u 69 minutu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić,‭ ‬ćerka legende Partizana Admira Smajića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.