SERENA ISPALA: Vilijamsova izgubila dobijeni meč

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022, 08:11

SERENA ISPALA: Vilijamsova izgubila "dobijeni" meč

Fizički nije dovoljno spremna.

Američka teniserka Serena Vilijams vratila se na teren posle godinu dana i izgubila. Ona je u prvom kolu Vimbldona poražena od Francuskinje Harmoni Tan rezultatom 7:5, 1:6, 7:6 (10:7).

Šestostruka šampionka na ovom turniru nije dobro krenula ovaj susret izgubila je prvi set sa 7:5, ali delovalo je da će stići do potpunog preokreta, posle lako dobijenog drugog seta.

Imala je 3:1, ali i 5:4 uz servis u trećem setu. Povela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i 30:15 u tom gemu, ali jednostavno bilo je vidljivo da fizički nije spremna. Spasila je meč loptu u 12 gemu i zatim je sa 4:0 krenula u taj-brejku.

Ipak, tada je potpuno stala i nije došla do pobede i na taj način ražalostila sve fanove širom sveta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.