SENZACIJA: Srbin dovodi Ikera Kasiljasa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2018, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SENZACIJA: Srbin dovodi Ikera Kasiljasa (FOTO)

Španac i u 37. godini veoma tražen.

Američka MLS liga je poznata po velikom broju zvezda svetkog fudbala koji poslednje godine svojih karijerea troše sa ''one strane bare''. Kako stvari stoje, još jedno poznato ime bi moglo da im se pridruži, pošto bi uskoro put Čikaga mogao da krene Iker Kasiljas.

PRPA BATO: Hrvati se plaše Srbije! Kockasti nikako ne bi želeli BALKANSKU grupa u žrebu za Euro (FOTO)

KEŽMANOV SARADNIK SVE PRIZNAO: Ispričaće ISTRAŽITELJIMA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve o NAMEŠTALJKAMA i pranju novca (FOTO)

To znači da bi Kasiljasu trener bio Veljko Paunović koji ove sezone nije uspeo da se plasira u plej-of pošto je zauzeo 11. mesto u Istočnoj konferenciji. Ovo ne bi bio prvi put da Čikago dovodi svetske zvezde, a najbolji primer za to je Nemac Bastijan Švajnštajger.

Kasiljas je u dobroj formi bez obzira što je napunio 37 godina. Ipak, čitava priča je još uvek na nivou spekulacija i tek se očekuju prave informacije.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.