SELTIK KAO DA NIJE GIGANT: Skandalozan poraz u Glazgovu, ali tu nije kraj iznenađenjima u Ligi konferencija

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2022, 00:39

SELTIK KAO DA NIJE GIGANT: Skandalozan poraz u Glazgovu, ali tu nije kraj iznenađenjima u Ligi konferencija

Veselo veče.

U terminu od 21 čas pored meča Sparte i Partizana odigrana su još tri susreta šesnaestine finala Lige Konferencije. Pobede su zabeležili Lester i Olimpik na svom terenu protiv Randersa i Karabaga i Bodo protiv Seltika u gostima.

Norveški Bodo slavio je na Seltik Parku 3:1 i praktično napravio veliki korak ka osmini finala trećeg po renomeu takmičenja pod okriljem UEFA.

Poveo je Bodo u sedmom minutu golom Espejorda. U 55. minutu Pelegrino >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duplira prednost. Nadu Seltiku donosi Maeda u 79. minutu na asistenciju Juranovića. Ali da će ipak morati da jure dva gola zaostatka u Norveškoj pobrinuo se Vetlesen u 81. minutu.

Istovetnim rezultatom slavio je Olimpik u Marseju protiv Karabaga. Briljirao je Arkadijuš Milik sa dva gola u 41. i 44. minutu. Kadi je u 85. minutu smanjio na 2:1, a konačan rezultat postavio je Dimitri Paje u drugom minutu nadoknade.

Ubedljiv je bio Lester protiv Randersa – 4:1. U prvom poluvremenu po gol. Endidi je doveo Lisice u vođstvo u 23. minutu, a izjednačio u 45. Hameršoj-Misrati. U drugom poluvremenu kanonada. Barns u 49, Daka u 55. i Dousberi-Hol u 74. minutu obezbedili su lep kapital za revanš u Danskoj.

Rezultati mečeva u 19 časova:

PSV Ajndhoven – Makabi Tel Aviv 1:0

Fenerbahče – Slavija Prag 2:3

Mitjilend – PAOK 1:0

Rapid Beč – Vitese 2:1

Revanši su na programu narednog četvrtka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.