SEDAM GODINA NE MENJA SREDINU: Bivši defanzivac Zvezde POTPISAO ugovor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEDAM GODINA NE MENJA SREDINU: Bivši defanzivac Zvezde POTPISAO ugovor!

Očekivana odluka.

Već sedam godina nekadašnji štoper Crvene zvezde Milan Vilotić sa uspehom igra u Švajcarskoj. Iskusni defanzivac (33 godine) je posle odlaska sa Marakane nastupao za Grashopers i Jang Bojs, dok poslednje dve sezone brani boje Sent Galena.

U ovom klubu su bili zadovljni igrama koje je prethodne sezone pružao svojevremeni komandant odbrane Čukaričkog, pa je uprava odlučila da mu ponudi nastavak saradnje.

St. Gallen 💚 Contrato de >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << renovação 🤝 o fc st. A Gallen 1879 conseguiu resolver mais uma série de problemas relacionados com o planeamento de quadros para a próxima temporada e prolongar o contrato que termina com Milan vilotić. pic.twitter.com/xehaWanto0

— 🇨🇭SwissFootballLeague Brasil🇧🇷 (@News_SFLBrasil) June 6, 2019

- Drago nam je što smo uspeli da produžimo ugovor sa Milanom Vilotićem. U drugom delu sezone je pokazao da je važan igrač Sent Galena. Zahvaljujući njegovom dugogodišnjem iskustvu u ligi Milan nam daje defanzivnu stabilnost i nastaviće tako i sledeće sezone - rekao je predsednik Sent Galena Matijas Hipi.

Vilotić je karijeru počeo na Banovom brdu, usledio je potom prelazak u Crvenu zvezdu, a zatim seoba u Švajcarsku. Podsetimo, 2012. godine je prešao u Grashopers, da bi zatim Jang Bojs otkupio njegov ugovor za 2.900.000 evra.

Kako se u Bernu nije dokazao, vratio se u redove Skakavaca, prethodnog leta stavio je paraf na vernost Sent Galenu. Protekle sezone izgubio je mesto u timu, ali se u finišu prvenstva vratio na teren i postao važan adut u Hipijevom timu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jelena Krstičić, supruga fudbalera AEK-a Nenada Krstičića

Ponekad bih zelela da ne primecujem sve sto primetim... Mozda bi prosto bilo lakse doneti odluke da neke stvari na slici ne vidis dovoljno jasno... Mozda bi neke odgovore bilo lakse otkrivati korak po korak... I taman se potrudim da spoznajem situacije i ljude u njima malo po malo, ali... Nazalost, meni je sve uvek jasno kao dan odma na samom pocetku! 🌊☀️💆🏼‍♀️

A post shared by Jelena Krsticic ❤N❤AAR🌎🌎🌎 (@jelena_krsticic) on Mar 16, 2019 at 12:44pm PDT

I jeste da danas zamalo dobijem batine na semaforu, jer me je neko ko sve vidi crno belo “snimio”, ali danas je sve 🔴⚪️ i zato gledajmo takvim ocima! Lepota je u ocima posmatraca... #CrvenaZvezda #NapredZvezdo volim te zivote @nenadk20 ! ❤️❤️❤️

A post shared by Jelena Krsticic ❤N❤AAR🌎🌎🌎 (@jelena_krsticic) on Aug 21, 2018 at 6:58am PDT

#Tbt #Seychelles 😊❤️

A post shared by Jelena Krsticic ❤N❤AAR🌎🌎🌎 (@jelena_krsticic) on Aug 8, 2018 at 3:47am PDT

👙💜 @leommi_official 💜

A post shared by Jelena Krsticic ❤N❤AAR🌎🌎🌎 (@jelena_krsticic) on May 31, 2018 at 2:47am PDT

* Plava krava... * @plava.krava

A post shared by Jelena Krsticic ❤N❤AAR🌎🌎🌎 (@jelena_krsticic) on Apr 23, 2018 at 12:37pm PDT

💆🏼‍♀️

A post shared by Jelena Krsticic ❤N❤AAR🌎🌎🌎 (@jelena_krsticic) on Apr 22, 2018 at 1:33pm PDT

❤️❤️❤️ љубав!!!

A post shared by Jelena Krsticic ❤N❤AAR🌎🌎🌎 (@jelena_krsticic) on May 19, 2019 at 11:54am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.